Winterstop voor Deadline

Deadline bestaat inmiddels al iets meer dan 9 jaar. In deze periode is niet alleen een platform geweest voor jongeren die van cultuur houden en hier graag over schrijven, het is voornamelijk een plek geweest waar geleerd, geoefend en gegroeid mocht worden. In 9 jaar tijd is Deadline ook flink gegroeid, geslonken, gegroeid en weer geslonken. In 9 jaar is er weinig maar tegelijkertijd ook heel veel veranderd bij Deadline, de gezichten achter Deadline en het online landschap. Dit heeft ons doen besluiten om Deadline, hopelijk tijdelijk, te sluiten. Tijdens deze periode hopen we nieuwe idee├źn op te doen en nog beter terug te komen.

We willen iedereen bedanken die Deadline heeft gemaakt tot wat het nu is, die kansen heeft gegeven aan de reporters van Deadline, maar natuurlijk ook de reporters die kansen hebben gegrepen. Voor nu hebben we de deadline gehaald, en wie weet staan we binnenkort weer aan de start van een nieuwe Deadline.

Zie jij het zitten om je aan te sluiten bij Deadline en mee te denken aan een nieuw platform? Schroom dan niet om te mailen naar Hoofdredactie@deadline.nl.

Leuk artikel? Deel het met je vrienden!

Geef een reactie