Winactie: Arrival filmpakket

Aliens zijn hot! Elk jaar verschijnen er tal van films waarin buitenaardse wezens een grote rol spelen. Dan tellen we films als Star Wars, Transformers, The Avengers niet eens mee. We hebben het hier puur over de klassieke films waarin de buitenaardse aliens contact maken met de mensheid en de aarde op het spel staat. Denk hierbij aan Area 51, Independence Day, 10 Cloverfield Lane en Life. In deze films staat het stukje fiction van science fiction vooral in de belangstelling, en wordt het verhaal overgoten met actie. Maar wat als de focus meer ligt op de wetenschap en er niet direct totale verwoesting heerst?

 

Meer sci dan fi

Dit is het geval in de film Arrival. Op verschillende plekken op de wereld zijn er UFO’s verschenen, en om contact met de aliens te zoeken wordt linguïst Louise Banks, gespeeld door Amy Adams, erbij gehaald. Waar normaliter gekozen wordt voor de minder subtiele aanpak, wordt er in Arrival veel tijd besteed aan het contact zoeken met de aliens. Het leren van de taal staat hierin centraal. De film stelt zelfs dat de taal die je spreekt, beïnvloed hoe je denkt. Dit heeft alles te maken met de uiteindelijke mindfuck en plottwist.

Stof tot nadenken

Het is niet eerlijk om Arrival te scharen bij alle andere films met buitenaardse wezens. Het is niet je typische sci-fi film met veel actie. Arrival is een ingenieus drama met een science fiction setting dat wordt verteld aan de hand van prachtige beelden en gedragen wordt door een hele sterke actrice. Het einde van de film is direct het begin, en het begin is ook weer het einde. Door dit gegeven blijft de film een paar dagen in je hoofd spoken, en zal je een hele andere ervaring hebben wanneer je de film nogmaals kijkt.

Winnen!

Wil jij de mogelijkheid krijgen om de film steeds maar weer te kijken en je elke keer weer te laten verbazen? Dat kan! Wij geven namelijk een Arrival filmpakket weg. Niet alleen zal je de DVD ontvangen maar ook een sterrenprojector om je in de de juiste sferen te brengen, een Sony koptelefoon om de aliens goed te kunnen horen en een speciale waterfles om niet uitgedroogd te raken. Wat je hiervoor moet doen? Log hieronder in en volg de stappen. Hoe meer je in weet te vullen, hoe meer kans je maakt! Je kan tot en met woensdag 3 mei meedoen. Er zal contact worden opgenomen met de winnaar of winnares. De wedstrijd is inmiddels afgelopen. Bedankt voor het meedoen!

a Rafflecopter giveaway

Leuk artikel? Deel het met je vrienden!

3 gedachten over “Winactie: Arrival filmpakket

  1. Ik doe graag mee voor dit geweldige pakket voor het hele gezin. De dvd voor mijn man en mij, de sterrenprojector voor onze tweeling Lucas & Eva, de koptelefoon voor ome Bart en de waterfles voor mezelf om mee te nemen naar het sporten 😀

  2. Wat mij betreft was Arrival een van de beste films van 2016. Zeker geen straf dus om die nog tig keer te gaan kijken op DVD. En te gek natuurlijk, al die goodies erbij!

Geef een reactie