LIKE & WIN! Prijzenpakket Zurich van Sacha Polak

Regisseur Sacha Polak komt na haar successen Hemel en Nieuwe Tieten met een nieuwe film: Zurich. Deadline geeft twee vrijkaartjes voor de film weg, samen met een compleet prijzenpakket rondom de getalenteerde regisseur. Lees onderaan hoe je mee kunt doen!

Het verhaal
Zurich vertelt het verhaal van Nina (Wende Snijders) die een poging doet om haar verleden achter zich te laten. Ze zwerft rond langs Europese snelwegen en ontmoet de Duitse vrachtwagenchauffeur Matthias (Sascha Alexander Gersak), met wie zij verder reist. Nina laat echter niet veel los over zichzelf en haar verleden. Langzaamaan wordt duidelijk dat ze zich ophoudt in de truckerwereld omdat ze gedreven wordt door de pijn van het ultieme verraad dat haar is aangedaan.

Wat moet je doen?
Zurich gaat 19 februari in première, en jij kunt bij Deadline.nl een tof prijzenpakket winnen met onder andere twee vrijkaarten voor Zurich, een gesigneerde poster en de DVD van Hemel! Like de Facebookpagina van Deadline.nl en geef in een reactie aan met wie jij graag naar de film zou willen! Je hebt tot en met vrijdag 6 maart de tijd, daarna wordt de winnaar bekend gemaakt.

Voorproefje:

Leuk artikel? Deel het met je vrienden!

Geef een reactie