Elleboogjes en schuimvlokjes in Bianco’s magische voorstelling Time For Beauty

★★★★★– Striptease tijdens koorddansen, opvliegende rokjes en vooral heel veel indrukwekkende acts op grote hoogte. Bianco’s voorstelling Time For Beauty speelt zich voornamelijk af in de nok van de tent. Gespierde jonge mannen en sierlijke vrouwen doen de mooiste solo’s aan de trapeze en dat alles op bijpassende livemuziek. Je moet er wel wat voor overhebben: twee uur lang staan…

Oeh’s en aah’s
In Time For Beauty verwent Bianco het publiek met een magische combinatie van muziek, afwisseling tussen romantische duo’s en solo’s. Zo wordt tijdens een van de acts een dame in een enorme witte jurk steeds verder omhoog getakeld. Met open mond volgen de toeschouwers haar weg naar boven. Als er dan ineens ook nog rozenblaadjes naar beneden dwarrelen, kan niemand meer een verwonderde ‘oeh’ of ‘aah’ onderdrukken. En dan moet haar solo in het touw nog beginnen!

Vechten voor je plekje
Het publiek moet de volle twee uur staand kijken naar Time For Beauty. Dit kan voor de ouderen een nadeel zijn, maar het zorgt tegelijkertijd voor een hele bijzondere beleving. Een aantal artiesten geeft steeds aan waar de toeschouwers mogen staan, waardoor ze van het midden van de tent naar de rand van de tent bewegen en de acts steeds vanuit een andere hoek kunnen zien. Dit is wel een trigger voor het geven van elleboogjes, want iedereen wil vooraan staan. Als dit niet lukt, is het gelukkig geen groot probleem. De acts spelen zich immers vooral af op grote hoogte.

Alles op eigen kracht
Wat bij de groep van Bianco nog een extraatje is, is dat ze alles zelf doen. Van livemuziek tot licht en acts, maar ook het decor van steigers en trampolines wordt op een leuke manier verplaatst. Bianco: Time For Beauty is een voorstelling met grappige acts tot romantische duo’s en intrigerende solo’s. Na twee betoverende uurtjes worden de toeschouwers door een regen van dwarrelende schuimvlokjes geleid om daar te applaudisseren voor de artiesten. En geapplaudisseerd wordt er, want de getalenteerde artiesten hebben een prachtige show neergezet.

Gezien: Bianco: Time For Beauty
In theaters van: 5 september t/m 28 september
Artiest: Bianco Nofitstate
Genre: Circus
Meer info vind je op: www.stadsschouwburg-utrecht.nl
Voorproefje:

Leuk artikel? Deel het met je vrienden!

Geef een reactie