Netflix eindelijk in Nederland

Houd je niet van reclames maar vind je al dat downloaden en online kijken ook maar niets? Opgelet! Netflix heeft eindelijk de oceaan overgestoken en is nu ook in Nederland beschikbaar. Voor 8 euro per maand heb je een account en voor je het weet volg je zeven series tegelijk. Maar of het die 8 euro wel waard is..?

Overal, altijd, alles kijken
Wanneer je een uur TV kijkt, heb je met geluk 30 minuten daadwerkelijk programma’s kunnen kijken. De rest van de tijd is het reclame, zappen en nog meer reclame. Niet de beste manier om je tijd mee in te vullen. Bovendien is alles slechts op vaste tijden te zien. Zo is je favoriete programma elke vrijdagavond om 20.00 uur te zien, maar deze vrijdag moet je helaas werken. Of je bent vreselijk fan van een serie die in Nederland niet wordt uitgezonden. Allemaal redenen om geen TV meer te willen kijken, en alles maar te downloaden. Of toch niet? Met een abonnement op Netflix heb je namelijk geen reclame, geen verplichte tijden en wél een groot aanbod aan films en series.

Overal aanbod
Dat grote aanbod valt op het moment helaas nogal tegen in Nederland. Series als How I Met Your Mother, Prison Break of Dexter zijn al beschikbaar, maar veel missen er nog. Zo zijn de series Breaking Bad en The Big Bang Theory (nog) niet te zien. Netflix belooft dat het aanbod in Nederland snel zal uitbreiden, maar wanneer of met wat willen ze nog niet bekend maken. Daar staat tegenover dat het aanbod dat al wel beschikbaar is echt overal te zien is. Op je computer, tablet, telefoon en zelfs je X-box, PS3 en je Wii.

Netflix originals en tips
Naast de bekende films en series die je op Netflix kunt kijken, biedt Netflix ook Originals aan. Series als House of Cards en Orange is The New Black zijn al heuse hits die alleen via Netflix te zien zijn. Heb je net een film of serie afgekeken? Dan vraagt Netflix wat je er van vond en stelt meteen een paar nieuwe titels voor. Zo leer je leuke nieuwe series kennen en hoe meer je beoordeelt, hoe beter de Netflix weet wat jij waarschijnlijk leuk zal vinden. Tijdens de gratis proefmaand kun je mooi uitvinden of dit opweegt tegen het nog beperkte aanbod.

Getest: Netflix
Verkrijgbaar sinds: 11 september 2013
Meer info vind je op: www.netflix.nl

Leuk artikel? Deel het met je vrienden!

Geef een reactie