Mysteryland is perfect tot in de puntjes

★★★★ – Op het Floriadeterrein in Haarlemmermeer vond dit jaar alweer voor de 21e keer het dancefestival Mysteryland plaats. Op het festival kwamen zo’n zestigduizend mensen af om te dansen op de muziek van onder anderen Hardwell en Martin Garrix. Maar Mysteryland biedt veel meer dan muziek: bungeejumpen, een ritje maken in een kermisattractie of feesten bij een van ballonen gemaakte ananas. Het kan allemaal op dit Nederlandse dancefestival!

Feesten in een kaartenhuis
De mainstage van dit jaar is er één om u tegen te zeggen. Het podium is een gigantisch kaartenhuis met een grote klok in het midden. Dit podium is een lust voor het oog, wat alleen maar ten goede komt aan de onwijs toffe shows van de DJ’s. Het laatste optreden op het hoofdpodium wordt verzorgd door Hardwell, die vorig jaar door DJ Mag werd verkozen tot nummer één DJ van de wereld. En die titel is meer dan terecht. De Brabander laat de duizenden mensen moeiteloos losgaan tot in de laatste uurtjes van het festival, met hits als Spaceman en Never Say Goodbye.

Meer dan alleen muziek
Naast de honderden DJ’s die tenten en podia op hun kop zetten, is er nog veel meer te zien en te beleven op het immense festivalterrein. Echte daredevils kunnen voor een aardig prijsje zelfs bungeejumpen van de piramide, het hoogste punt op het festival. Opvallend: een groot deel van de festivalbezoekers heeft tijdens dit festival een ananas bij zich. Mysteryland had hierom gevraagd. Iedereen die een ananas meenam, kreeg er gratis Piña Colada in geschonken. Als dat nou niet genieten is…?

Perfect tot in de puntjes
Na de geweldige set van Hardwell sluit een vuurwerkshow het festival op magische wijze af. Het kaartenhuis barst uit zijn voegen en de duizenden bezoekers kijken met open mond naar het vuurwerk. Alles gaat perfect. Het is knap lastig om ruim 60.000 bezoekers te moeten huisvesten, voeden, van bier en andere alcoholische versnaperingen te voorzien én een leuke tijd te bezorgen. Maar Mysteryland flikt het, en behoort zeker tot de top van de Nederlandse festivals.

Bezocht: Mysteryland
Te zien: Hardwell, Martin Garrix, Steve Aoki, Nervo, Dimitri Vegas & Like Mike
Datum: 23 augustus 2014
Meer info vind je op: www.mysteryland.nl

Leuk artikel? Deel het met je vrienden!

Een gedachte over “Mysteryland is perfect tot in de puntjes

Geef een reactie