Bouw nu een nog groter feestje met Just dance 2016

★★★★ 2015 is bijna voorbij. Ook dit jaar zijn er weer veel heerlijke nummers uitgekomen. Hoog tijd dus voor een nieuwe Just dance. Ook in Just Dance 2016 kun je met al je vrienden of juist alleen een feestje bouwen in je eigen woonkamer. Deze keer met nieuwe speltypes en controllers!

Party time!
Je zou denken dat na zeven delen Ubisoft alles uit Just dance heeft gehaald. Dit is echter niet het geval. Ubisoft heeft namelijk nieuwe speltypes toegevoegd aan Just dance 2016. Een van de nieuwe speltypes is Dance Quest. In deze mode probeer je alle opdrachten te voltooien om het spel uit te spelen. Gelukkig zijn de oude speltypes niet vergeten, maar verbeterd! Het is nu namelijk bij Dance Party de bedoeling om samen de hoogste score te behalen, in plaats van ieder voor zich. Bovendien is Just Sweat weer terug. Nu kun je zelf je eigen muzieklijst samenstellen om even lekker te zweten!

Mobielverslaafd
Niet alleen zijn er nieuwe spelmogelijkheden beschikbaar, maar je kunt nu ook je mobiel (!) gebruiken als controller. Deze manier van spelen opent een hele nieuwe wereld. Aan het oude maximum van vier spelers zijn er in Just Dance 2016 maarliefst twee toegevoegd. Helaas zitten er ook nadelen aan het gebruik van je mobiel – deze heeft namelijk geen bandje. Dus als je hem per ongelijk loslaat, is de kans groot dat je telefoon het spelletje niet overleeft. Een ander minpunt is dat je niet bij alle consoles je mobiel kunt gebruiken, maar alleen bij de Wii U, de Xbox One en de Playstation 4.

Gewoon dansen
Just dance 2016
is dus een goede aanwinst aan je spellenverzameling. Je kunt weer dansen op de lekkerste nummers zoals Uptown funk en All about that bass. Maar waarom er nou weer twee Disney nummers bijstaan is een raadsel. Echte disneyfans kunnen helemaal losgaan op Under the sea uit de film The little mermaid en Junto a ti uit de serie Violetta. Je moet ervan houden. Er is in ieder geval voor iedereen iets leuks te vinden in de nieuwste uitvoering van Just dance.

Gespeeld: Just dance 2016
In de winkels vanaf: 23 oktober 2015
Gespeeld op: Wii U
Verkrijgbaar op: Playstation 4, Xbox One, Xbox 360, Wii U en Wii
Ontwikkeld door: Ubisoft
Uitgegeven door: Ubisoft
Fotocredit: YouTube
Meer info vind je op: just-dance.ubi.com
Voorproefje:

Leuk artikel? Deel het met je vrienden!

Geef een reactie