Films & Series augustus 2017

Ook deze maand komt er een mooi aantal films en series uit. Het einde van de zomervakantie nadert, het moment om nog even snel de laatste films en series te kijken voor je weer full-time druk bent. Maar waar moet je wezen voor welke film of serie? Wij hebben een lijstje gemaakt zodat je niks hoeft te missen.

Lekker op de bank met Netflix 

The Defenders
In deze nieuwe Marvel-serie komen alle helden uit de Netflix-hits samen. Zo zien we Jessica Jones, Daredevil, Luke Cage en Iron Fist zij-aan-zij de wereld redden. Deze serie speelt zich af een aantal maanden na de gebeurtenissen in het tweede seizoen van Daredevil en een maand na die van Iron Fist. Benieuwd of deze vier helden ook samen interessant zijn of dat het misschien wel een 13 in een dozijn is? Je kan het zien vanaf 18 augustus.

Icarus
Ook documentaires blijven een hit op Netflix. In Icarus wordt het verhaal verteld over het actuele Russische dopingschandaal. Deze documentaire van Bryan Fogel, die zichzelf letterlijk te proef stelt aan de doping, was vorig jaar al te zien tijdens het Sundance Film Festival, maar deze maand heerlijk thuis op de bank. Icarus is vanaf 4 augustus te zien.

Atypical
In deze serie zal de kijker veel in aanmerking komen met vrij zwarte humor. De hoofdrol speler is een 18 jaar oude jongen met een vorm van autisme, gespeeld door Keil Gilchrist. Er zullen 8 afleveringen verchijnen waarvan de eerste 11 augustus.

Verder biedt Netflix zoals altijd ook al langer bestaande films en series aan. Zo kunnen we deze maand onder andere genieten van het laatste deel uit de Star Wars-franchise; Rogue One: a Star Wars Story, de film over het leven van de grote apple-man; Steve Jobs en het mooie, met oscar-nominaties bekroonde, transgender-verhaal; The Danish Girl. Naast deze films komt er ook een aan te raden throwback op. Netflix heeft de gehele serie van That 70’s Show online gezet. Een prima sit-com om alle vrije half-uurtjes op te vullen.

Wat draait er in de bioscoop?

Atomic Blonde
Wie vindt het nou niet leuk om te zien hoe een aantrekkelijke dame een hele bende mannen in elkaar trapt. In Atomic Blonde speelt Charlize Theron een MI6-agent die undercover Berlijn intrekt tijdens de Koude Oorlog. Dat de film haar regisseur deelt met John Wick is direct te zien en maakt de film dan ook uiteraard een aanrader. Atomic Blonde draait vanaf 10 augustus in de bioscoop.

Annabelle: Creation
Ben je meer van de horror films? Dan is misshien Annabelle: Creation wel iets voor je. The Conjuring is een van de meest geliefde horror-films van de afgelopen jaren. Ondertussen zijn er al 3 films in de serie, waar nu dus een vierde bij gaat komen. Het gaat hier om een prequel en vertelt het verhaal over de oorsprong van de bezeten pop Annabelle. De trailer ziet er in ieder geval meer dan veelbelovend uit. Vanaf 10 augustus kan je genieten van deze film en lijkbleek de bioscoop verlaten.

The Emoji Movie

Een film die ook zeker niet mag worden genegeerd is The Emoji Movie. Niet omdat hij zo goed is, want wat heeft deze film een lading stront over zich heen heeft gekregen. En logisch, je moet wel erg veel lef hebben om over het meeste gehate op het internet een film te maken. Maar misschien is dit juist wel de perfecte selling-point. Het enige positieve is misschien de rol van Sir Patrick Stewart als drol. Maar, je weet het maar nooit, ‘never judge a book by it’s cover’. Misschien valt het wel reuze mee en is het stiekem wel heel vermakelijk als je samen met je jonge broertje of zusje in de bios zit. The Emoji Movie draait vanaf 9 augustus in de bioscoop.

Leuk artikel? Deel het met je vrienden!

Geef een reactie