Films en series september 2017

De zomervakantie is weer voorbij en het gewone leven is weer begonnen. Dit betekent ook dat het koude en gure weer er weer aan komt. Tijd om op je bank te gaan hangen met een dekentje of popcorn te eten in de bioscoop! Dit zijn de films en series van september 2017.

LEKKER OP DE BANK MET NETFLIX

Strong Island

Deze maand komt er een nieuwe crime documentaire naar Netflix. Strong Island wordt nu al vaak vergeleken met de hit Making a Murderer. Echter is deze crime docu veel intiemer. We volgen het verhaal van de familie van William Ford Jr., een 24-jarige jongeman wie 15 jaar geleden is neergeschoten door een 19-jarige blank jongen. De documentaire voelt zo intiem aan, omdat deze is geregisseerd door het jongere broertje van William. Meer weten? De documentaire is vanaf 15 september te zien.

Gaga: Five Foot Two

We kennen haar van haar Pokerface en extravagante looks zoals de jurk gemaakt van vlees. Lady Gaga is een ongekend goede artiest met haar eigenaardigheden maar ook ongelooflijk talent. In de documentaire Gaga: Five Foot Two krijgen we een kijkje achter de schermen. We krijgen niet alleen maar te zien hoe ze zich voorbereid op de Superbowl maar ook hoe ze om gaat met haar emotionele en lichamelijke problemen. Deze documentaire kijk je vanaf 22 september.

American Horror Story: Cult

American Horror Story is alweer toe aan zijn zevende seizoen, genaamd Cult. Eerder werd al bekend dat het nieuwe seizoen van de immens populaire serie zal gaan over de verkiezingen maar Trump of Clinton zullen niet te zien zijn. Elke week komt er een nieuwe aflevering op Netflix te staan, beginnende 5 september.

WAT DRAAIT ER IN DE BIOSCOOP?

Gifted

Crhis Evans is terug. Dit keer niet als Captain Amerika maar als pleegvader van Mary. Mary is alles behalve een normaal meisje. Ze is namelijk hoogbegaafd. Wanneer haar oma weer ten tonele verschijnt en de kans bestaat dat Mary bij haar familie wordt weggehaald, begint het drama pas. Wij gingen er alvast heen en schreven er een recensie over.

Everything, Everything

Maddy is ernstig ziek en mocht om deze reden van haar moeder nooit het huis uit. Wanneer Olly naast haar komt wonen, staat heel haar wereld op zijn kop. Ze wordt hopeloos verliefd en het duurt niet lang tot de twee geliefden besluiten weg te lopen. Of deze film een bezoekje aan de bioscoop waard is? Je leest het in onze recensie.

IT

De horrorclown van Stephen King is terug! Pennywise woont in het riool en zaait dood en verderf waar hij is. Een groepje kinderen komt in aanraking met de verschrikkelijke clown en hun leven lijkt niet meer zeker. Kunnen ze ontsnappen aan deze grappenmaker?

Leuk artikel? Deel het met je vrienden!

Geef een reactie