Deze kerstfilms wil je niet missen!

Kan jij maar geen genoeg krijgen van kerst? Met de juiste films kan jij je nog eens lekker onderdompelen in de kerstsferen. Home Alone en The Sound of Music kent iedereen. Daarom selecteert Deadline voor jou de kerstfilms die je gezien moet hebben, ook de minder bekende!

Bad Santa
Van het feit dat de kerstman alleen maar goedaardig moet zijn, lijken Willie en Marcus zich weinig aan te trekken. Tijdens hun roadtrip besluiten ze om hun stoute schoenen aan te trekken en warenhuizen leeg te roven, vermomd als de kerstman en een elf. Willie ontvlucht de politie door tijdelijk in te trekken in het huis van een verwende tiener, die samen met zijn dementerende oma woont. Weten de bad-guys zich te herpakken? Lachkicks gegarandeerd!

Serendipity
Tijdens kerst ontmoeten Jonathan en Sara elkaar in New York. Ze raken aan de praat, waardoor ze besluiten om ergens wat te gaan drinken. Jonathan schrijft Sara’s nummer op een dollarbiljet. Maar ze zien elkaar niet meer terug. Tot het moment dat ze tien jaar later ieder op het punt staan om te trouwen met een ander. Een grappig geven is dat ze los van elkaar op zoek gaan naar de ander. Zullen ze elkaar vinden? Dit is een van de heerlijkste zoetsappige kerstfilms van de afgelopen decennia!

The Polar Express
Wanneer een klein jongetje zó van zijn geloof in de kerstman is gevallen dat hij diens baard naar beneden trekt, arriveert er een levensgrote trein voor zijn huis. De Polar Express doet hem snel veranderen van gedachten. Hij stapt in en komt zo samen met andere kinderen in een onvergetelijk avontuur terecht. De jongen leert de uitspraak die je in het echt ook bekend in de oren klinkt: ‘geloof in jezelf’. Nu maar hopen dat dit hem gaat lukken…

Surviving Christmas
Voor Drew Latham (Ben Affleck) beginnen de dagen voor kerst slecht: hij wordt gedumpt door zijn vriendin. Op advies van zijn therapeut besluit hij om naar het huis te gaan waar hij is opgegroeid. Drew koopt het gezin, dat het nu in het huis woont, als het ware om. Hij wil namelijk dat zij met kerst zijn familie spelen! Drew sleept ze zelfs mee om cadeautjes te kopen en een kerstboom te versjouwen. Net als het gezin zich afvraagt of geld wel gelukkig maakt, staat hun dochter Alicia bij hun op de stoep. Zij heeft alles behalve zin in Drew…

Fotocredits: IMDB

 

 

 

 

Leuk artikel? Deel het met je vrienden!

Geef een reactie