Deze festivals wil jij deze zomer zeker niet missen!

De zomer staat voor de deur! Over slechts een maandje is het tijd om je schooltas te verruilen voor je favo festivaloutfit. Kan je niet kiezen naar welk festival je moet gaan? Deadline zet alvast de leukste op een rij:

Pinkpop: een line-up waar je u tegen zegt
Wie op 12, 13 of 14 juni naar Pinkpop gaat, zal zich zeker niet vervelen. Met een line-up waar je u tegen zegt, is het die 180 euro zeker waard. Je maakt namelijk kennis met de crème de la crème van de muziekwereld! Waar vorig jaar de bom los barste met Arcade Fire, Arctic Monkeys, Ed Sheeran en The Rolling Stones, staan dit jaar niemand minder dan Pharrel Williams, Avicii, The Script en Dotan op de planken van het festival.

Best Kept Secret: Pssst.. niet doorvertellen!
Dit jaar wordt op 19, 20 en 21 juni het Best Kept Secret Festival georganiseerd in de Beekse Bergen. Met 95 artiesten, o.a. The Libertines, Noel Gallagner en Alt-J, wordt het zeker een tof feest! Wil jij een iets kleinschaliger festival? Dan is Best Kept Secret met haar vier podia perfect. Het festival is bovendien de ultieme combinatie van lekkere muziek en gezond eten. Wat dacht je van Indische satéstokjes, speciale wood pizza of verse smoothies?

Concert at SEA: Festival voor de kleintjes
Hou je niet van snoeiharde rock of dance maar wel van muziek van eigen bodem? Concert at SEA is elk jaar een groot succes met bekende Nederlandse artiesten. Toegegeven, je moet er van houden. Maar als jij lekker wilt genieten van het uitzicht over de Noordzee met op de achtergrond een heerlijk nummertje, moet je hier zijn! Bij Concert at SEA raak jij het vakantiegevoel niet meer kwijt. Keiharde feestbeesten kunnen dit festival trouwens beter overslaan.

Mysteryland: hakken, massages en sangria
Deadline schreef er vorig jaar al een lyrische reportage over: Mysteryland! Het festival vindt ook dit jaar weer plaats op 29 en 30 augustus in Floriadeland, Haarlemmermeer. Op deze dagen doen festivalbezoekers er alles aan om er zo mysterieus mogelijk uit te zien. Op dit festival is van alles te doen: van de beste techno-held aanschouwen tot het bijwonen van een heuse freakshow. Het fijne aan dit festival is dat je niet aan elkaar geplakt zit, zoals bij de meeste gratis festivals. Nee, Myseryland is van alle festivals het grootst, met de meeste variëteit aan activiteiten. Kortom, de beste uit dit rijtje!

Lees ook: Rewire Festival is verre van Mainstream!

Leuk artikel? Deel het met je vrienden!

Geef een reactie