Blue Mics Yeti; onhandig maar simpel en betrouwbaar

Blue Mics Yeti is net als de Nepalese versie groot en robuust. Anders dan het mythische wezen is de microfoon veelzijdig en hartstikke echt! Wij zetten onze PC aan en warmden onze stem op om te kijken of de microfoon doet wat hij belooft of dat het slechts een fabeltje is.

Plug and play
Één van de paradepaardjes van Blue Mics nieuwste speeltje is dat deze erg gemakkelijk is in gebruik. En dat is ook zo. Het enige dat gedaan hoeft te worden is de USB-kabel in de computer steken en je kunt aan de slag. Geen installatie vereist. Slechts de verschillende opties zouden het eerste gebruik kunnen vermoeilijken. Dit is echter geen negatief punt. De microfoon is voor vele verschillende dingen geschikt. De verschillende opties zorgen er voor dat de microfoon optimaal gebruikt kan worden. Er kan rondom opgenomen worden, wat handig is voor podcasts maar de microfoon is ook uiterst geschikt voor één persoonsgebruik zoals het streamen van games op Twitch.

Iets te robuust?
De Yeti is een staande microfoon welke er niet alleen sterk en solide uitziet maar het ook is. De microfoon laat zich niet makkelijk omstoten en lijkt bijna niet kapot te krijgen. Een nadeel hieraan is echter dat het zich hierdoor niet leent voor mobiel gebruik. Het apparaat is simpelweg te groot, te zwaar en onhandig om mee te nemen. De Yeti komt in verschillende kleuren en het is absoluut geen schande om de microfoon in het zicht te laten staan. Hoewel Blue Mics Yeti qua prijs niet vriendelijk is, maakt dat het meer dan goed in het gebruik. Een iedere podcaster, Twitcher of een ieder ander wie wil investeren in goed opnameapparatuur dat nog een flinke tijd mee zal gaan, heet aan de Yeti een goeie.

Leuk artikel? Deel het met je vrienden!

Geef een reactie