Ben jij onze nieuwe reporter?

Ben jij helemaal gek van cultuur en wil jij meer ervaring in de media? Dat komt mooi uit, want wij zijn op zoek naar een nieuwe reporter! Bij Deadline.nl bieden wij jou alle ruimte om je te ontwikkelen tot een topjournalist. Als reporter sta jij aan de basis van onze website: jij schrijft de artikelen- en daar krijg jij natuurlijk altijd feedback op. Sta jij te trappelen om ons team te versterken? Reageer dan nu!

 Functie-eisen
– Je hebt gevoel voor taal en affiniteit met kunst. Ben je maar in één of twee van onze pijlers (boeken, games, films, theater & dans) geïnteresseerd? Dat is geen probleem.
– Je bent altijd kritisch.
– Je kan goed omgaan met feedback en gebruikt de feedback voor jouw volgende producties.
– Je bent helder in de communicatie met de redactie.
– Je hebt minstens een keer per maand tijd om een artikel te schrijven, het liefst vaker.
– Je stroomt over van de creatieve ideeën voor nieuwe artikelen.

Taakomschrijving
Als reporter ben jij dus verantwoordelijk voor de content van de website. Dit kan zijn in de vorm van onder anderen recensies, verslagen en interviews. Elke maand krijg jij een lijst met onderwerpen waar je uit kan kiezen, maar je mag ook zelf ideeën aandragen. Graag, zelfs! Om jouw artikelen te kunnen schrijven moet je natuurlijk wel op pad. Je bezoekt musea, bekijkt een film, interviewt een popster- noem maar op. Leerzaam en leuk, toch?

Interesse?
Heb jij wel oren naar deze functie? Stuur dan jouw motivatie, CV én twee van jouw artikelen naar hoofdredactie@deadline.nl.

Leuk artikel? Deel het met je vrienden!

Geef een reactie