Aankondiging: Numoon Festival

Advertorial – Het festivalseizoen is al achter de rug, maar daar trekken de organisators van Numoon Festival zich niets van aan! Net zo lekker eigenwijs is hun mix van jazz, soul & funk, hiphop, electro, film, live painting en meer. Dit keer samengesteld onder de noemer: Space is the place.

Dubbeldekker met bar en dj
Dubbeldekker is dubbel lekker moeten de organisatoren hebben gedacht bij het idee om een originele London bus naar binnen te rijden. Naast een dj huist de vierwieler een bar voor astronomische drankjes. Daarnaast is het genieten van bekende en alternatievere optredens. Zo betreden onder andere United Vibrations, Sons of Kemet en het Nederlandse Knarsetand het podium.

Legendarische engelen
Al deze acts tezamen vormen een ode aan jazzpionier en meestermuzikant Sun Ra; een van de meest controversiële jazzartiesten ooit. Niet alleen presenteerde hij als eerste afrofuturisme, hij beweerde bovendien een engel afkomstig van planeet Saturnus te zijn. Het Space thema wordt compleet gemaakt door de memorial voor oprichter van de legendarische Rotterdamse jazzbunker Sunship: Willem Wodka.

Aangekondigd: Numoon Festival: Space is the place
Datum: vrijdag 13 en zaterdag 14 december 2013
Locatie: Grounds Rotterdam
Meer info vind je op: www.grounds.nu
Voorproefje:

Leuk artikel? Deel het met je vrienden!

Geef een reactie