Aankondiging: DAAU in Tivoli de Helling

Die Anarchistische Abendunterhaltung, alias DAUU, doet bij weinig Nederlanders een belletje rinkelen. Gelukkig staat Vlaanderen bekend om het afleveren van veel goede avantgardische rockbands (dEUS, Zita Swoon en Dez Mona). Op donderdag 19 december, als DAUU op het podium van Tivoli de Helling verschijnt, wordt duidelijk of ook deze Vlaamse rockers in dit rijtje passen. Deadline is erbij, jij ook?

Geen nieuwkomer
Ondanks de geringe naamsbekendheid in Nederland is DAAU geen groentje in de muziekwereld. De groep is inmiddels al zo’n twintig jaar actief en heeft maar liefst zeven platen uitgebracht. Op iedere plaat vinden de rockers zich opnieuw uit en regelmatig slaan ze een nieuwe muzikale richting in. Daarnaast produceren ze diverse soundtracks voor dans-, theater- en filmproducties.

Een mix van stijlen
Het is interessant dat de band zoveel verschillende dingen heeft gedaan en verschillende muzikale stijlen heeft. Maar voor wie is deze avantgardische rock geschikt? Als je houdt van een mix van folk, rock, jazz, pop, klassieke muziek en improvisatie moet je 19 december zeker gaan kijken. Twijfel je of het wat voor jou is? Na het concert kan je op deze site lezen wat Karlien van het optreden vond.

Aankondiging: Concert Die Anarchistische Abendunterhaltung, Tivoli de Helling
Datum: 19 december 2013
Meer info vind je op: http://www.tivoli.nl en http://www.daau.com/

Leuk artikel? Deel het met je vrienden!

Geef een reactie