Like&Win: A Million Ways To Die in the West over een schijterige schapenboer die cowboy wordt

A Million Ways to Die in the West is de nieuwste comedy van Seth MacFarlane, bekend van Family Guy en Ted. Deadline.nl geeft vrijkaartjes en dvd’s van Ted weg! Kijk snel hoe je kunt winnen, want de film is 29 mei al in de bioscoop te zien. 

Een echte cowboy
Regisseur en producent MacFarlane speelt een schijterige schapenboer in het Wilde Westen genaamd Albert. Zijn vriendin Louise (Amanda Seyfried) heeft hem verlaten voor een andere man (Neil Patrick Harris) omdat hij te laf was een vuurgevecht aan te gaan. Dan ontmoet Albert een mooie en mysterieuze vrouw (Charlize Theron) die hem leert schieten als een echte man. De twee worden verliefd maar wanneer haar man (Liam Neeson), de beruchte outlaw Clinch, terugkeert op zoek naar wraak moet Albert laten zien dat er een echte cowboy in hem schuilt.

Hashtag #zinin
Op internet is er veel buzz rond A Million Ways To Die in the West. Zo wordt er onder andere enthousiast getweet over de release.

Hoe doe ik mee?
Om kans te maken op de te verloten 4 dvd’s van Ted en 4×2 bioscoopkaartjes moet je het volgende doen:

dvd en kaartjes

– Like de Facebookpagina van Deadline.nl
– Like vervolgens het bericht over deze winactie
– Laat ons weten wat je wilt winnen

De actie loopt tot 30 mei. De winnaars ontvangen een bericht en krijgen hun prijs toegestuurd. Kan je niet wachten? Bekijk hier alvast de trailer:

Aangekondigd: A Million Ways to Die in the West
Releasedatum: 29 mei 2014
Meer info vind je op: www.amillionwaystodieinthewest.nl

Leuk artikel? Deel het met je vrienden!

Geef een reactie